SVch Attigårdens Golden Lovely Kellie 

Född: 20070610

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellie kommer från de underbara uppfödarna Solveig och Hans Eriksson i Sundsbruk. Jag hade länge spanat in deras kennel innan det blev våran tur att få en valp därifrån. Jag pluggade på distans så timingen var perfekt, jag skulle få mycket tid till att vara med Kellie. Drömmen om en golden har funnits hos mig många år men jag måste säga att det är underbarare än jag någonsin kunnat föreställt mig !

Kellie är en dam som det oftast är full fart på så vi är väldigt aktiva. Vi har nyss klarat av viltspårchampionatet så Kellie kan titulera sig SVch. Spårning älskar hon och nu ska vi börja träna in personspår samt att hon ska plocka upp apportpinnar. Det är väl tänkt att när momenten sitter så ska vi ställa upp i appellen.

Vi tränar och tävlar i lydnads 1:an just nu. Vi har haft lite otur så än har vi inte kammat hem ett första pris men jag hoppas det kommer snart.

Jakträning håller vi också på med och detta är nog Kellies absoluta favoritgren, oj vad hon tänder till. Vi håller nu på att träna med fågel. Kellie har inte varit så förtjust i att ta fågel på land men det verkar gå bättre och bättre. Drömmen är att kunna starta på jaktprov i framtiden.

Kellie har allt jag önskar mig hos en hund, följsamhet, will to please, arbetsglädje, motor, vänlighet, ja för mig är hon helt enkelt perfekt.

Här hemma går Kellie under smeknamnet strumpan eftersom hon älskar att leta reda på och bära strumpor. Skor får vi som oftast också springa och leta när man ska ut.

Framförallt är Kellie en mycket kär familjemedlem som öser sina kärvänliga pussar till alla som vill ha det.